Wat te doen in Bodegraven

Wat te doen in Bodegraven, vraag jij je dit af? Stop met afvragen en bezoek Vrienden van de Hoeck! Het leukste bruine café in Bodegraven!

Iedereen is welkom!

Wat te doen in Bodegraven

Op de Van Tolstraat 2 in Bodegraven is het bruine café Vrienden van de Hoeck gevestigd. Een gezellig café waar je kunt genieten van een biertje of een wijntje. Wij zijn geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Er is altijd wat te doen in Bodegraven, in ons café. Doordeweeks houden wij het een beetje rustig, maar in het weekend gaan we helemaal los. We organiseren diverse feesten met muziek van goede DJ’s. Ook het gezamenlijk bekijken van voetbalwedstrijden is een activiteit die wij niet overslaan! Jong of oud, bij ons is iedereen welkom! Bij de deur vind je dan ook geen uitsmijter, maar eerder een insmijter! Kom eens langs en ervaar hoe gezellig het is bij Vrienden van de Hoeck. Ons personeel is altijd vrolijk en onze barman zingt je graag toe. Honger gekregen van al het gedans en vrolijkheid? Op slechts 100 meter van onze kroeg af vind je een eetgelegenheid.

Evenementen

Kwaliteit, service en gezelligheid zijn 3 kernbegrippen die je terugziet als je ons café bezoekt. We nodigen je graag uit om met ons te feesten. Volg ons op social media en blijf op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren. De foto’s van de feesten die wij al georganiseerd hebben, vind je ook op onze facebookpagina. Spot een bekende of jezelf! Wat te doen in Bodegraven? Uitgaan in café Vrienden van de Hoeck!