Uitgaan Bodegraven

Kom feesten bij Vrienden van de Hoeck, het gezelligste café van Bodegraven. Wij zijn geopend voor jong en oud, 6 dagen in de week. Wil je uitgaan in Bodegraven? Kom dan naar de Van Tolstraat 2, daar vind je ons gezellige café!

Vrienden van de Hoeck

Wij zijn een oer gezellig, bruin café. Met onze authentiek Nederlandse donkere inrichting maken we het  onze gasten graag naar hun zin. Ons personeel is vrolijk en onze barman schenkt graag de lekkerste drankjes voor je in. We organiseren regelmatig feesten, waarbij DJ’s komen draaien. Voor iedereen wat wils, zowel jong en oud zullen het naar hun zin hebben bij ons. Kom voor leuk uitgaan naar Bodegraven, naar café de Hoek! Benieuwd welke DJ’s er draaien? Volg dan onze facebookpagina, hier delen we elke maand een agenda. Zien we je snel?

Naast feesten kun je bij ons ook terecht voor andere activiteiten, zoals het bekijken van voetbalwedstrijden op een enorm scherm, onder het genot van een biertje en bitterballen. Wil je zelf een feest geven? Ook dat kan bij ons! Je kunt ons café huren voor besloten feesten. Je kunt hierbij natuurlijk service verwachten. Jullie feesten en wij verzorgen de muziek en de drank.

Openingstijden

Je vindt onze café in het centrum van Bodegraven. We zijn geopend op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Je kunt uitgaan in Bodegraven bij ons op de volgende tijden:

Maandag 15:00 tot 1:30Uitgaan Bodegraven

Woensdag 15:00 tot 1:30

Donderdag 15:00 tot 2:30

Vrijdag 15:00 tot 4:00

Zaterdag 15:00 tot 4:00

Zondag 20.00 tot 1:30