Kroeg Bodegraven

Bijkletsen met je vrienden, onder het genot van een biertje of wijntje. Dat kan in onze kroeg in Bodegraven. Kom langs bij Vrienden van de Hoeck. We beloven je dat het heel gezellig wordt!

Jong tot oud, iedereen welkom

Vrienden van de Hoeck is 6 dagen per week geopend. 4 dagen doordeweeks en het hele weekend vermaken wij onze gasten met muziek, drank en gezelligheid. Elk weekend, op een vrijdag of zaterdag, draait er bij ons een goede DJ of geven we een themafeest. Elke eerste vrijdag van de maand luid je bij ons je weekend in met “VrijMiBo Bodegraven”. Kom je naar ons café op een vrijdag tussen 22.00 en 00.00? Dan profiteer je van de euroknallers. Shots, Beer in bottle, Wijn, Jillz en mixjes voor een paar euro, dat is nog eens een goed begin van het weekend!

Vrienden van de Hoeck staat voor gezelligheid, servicegericht en kwaliteit. Veel mensen uit Bodegraven en omgeving bezoeken onze kroeg in Bodegraven. We mogen zowel nieuwe als regelmatige terugkomers verwelkomen in ons café. Jong tot oud, iedereen is welkom bij Vrienden van de Hoeck.

Openingstijden

Doordeweeks gezellig en in het weekend feest! Wij zijn te vinden op de Van Tolstraat 2, in het centrum van Bodegraven. Wanneer ben jij er?

Maandag 15:00 tot 1:30Kroeg Bodegraven

Woensdag 15:00 tot 1:30

Donderdag 15:00 tot 2:30

Vrijdag 15:00 tot 4:00

Zaterdag 15:00 tot 4:00

Zondag 20.00 tot 1:30

Volg onze kroeg in Bodegraven op Facebook en blijf zo op de hoogte van de feesten die wij organiseren. Ook de foto’s van de feesten die geweest zijn, vind je op onze facebookpagina!