Feest Bodegraven

Zin in een feest in Bodegraven? Even helemaal uit je dak gaan, leuke mensen ontmoeten en genieten van een biertje of een wijntje? Ga niet meer op zoek, ga naar café Vrienden van de Hoeck!

Altijd feest

In ons bruine, gezellig café is iedereen welkom, van jong tot oud. Wij zijn 6 dagen in de week geopend. behalve op dinsdag. Bij ons kun je tot de late avonduurtjes genieten van goede muziek, DJ’s, verschillende soorten drank en natuurlijk niet te vergeten: ons zingende barman! Kom langs en ontdek hoe gezellig het bij ons is. Ontmoet nieuwe mensen of maak een praatje met de mensen die je al kent. Bij ons is het altijd feest in Bodegraven! Benieuwd naar feesten die wij organiseren en welke DJ’s er draaien? Neem dan een kijkje op onze facebook, daarop plaatsen we elke maand een agenda. Elke vrijdag of zaterdag is er wel iets te beleven bij ons.

Kom langs!Feest Bodegraven

Wij vinden het belangrijk dat mensen het naar hun zin hebben, hier zetten we ons dan ook voor de volle 100% voor in. Veel mensen uit Bodegraven en omgeving weten ons te vinden als het om een feest in Bodegraven gaat, maar ook andere activiteiten zoals het volgen van voetbalwedstrijden doen onze feestvierders graag. Service, kwaliteit en gezelligheid, daar staan wij voor. Kom eens langs en ontdek hoe gezellig het is! Wilt u zelf een feest geven? Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op, dan bespreken we wat er mogelijk is!