Cafe Bodegraven

Ben je op zoek naar een cafe in Bodegraven? Ga dan naar Vrienden van de Hoeck! Wij zijn een bruin café waar je naast goede muziek ook een hoop gezelligheid vindt. Service, kwaliteit en gezelligheid, dat vind je bij ons!

Café BodegravenKom feesten!

Maar je vindt bij ons nog meer. Goede muziek, gedraaid door goede DJ’s. Lekkere dranken, geschonken door een vrolijke barman. En niet te vergeten… de authentiek Nederlandse donkere inrichting, die zorgt voor extra sfeer. Bij ons is het altijd gezellig. Of je nu jong of oud bent. Ons café spreekt iedereen aan. Je kunt bij ons 6 dagen in de week feesten, op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Elke week, op een vrijdag of zaterdag organiseren we een evenement. Dit kan een DJ zijn die draait of een thema avond. Elke eerste vrijdag van de maand kun je bij ons terecht voor “VrijMiBo Bodegraven”, kom de week afsluiten in ons café in Bodegraven! Elke vrijdagavond van 22:00 tot 00:00 serveren de euroknallers. Tijdens deze uren kun je bepaalde drankjes voor een euro of een paar euro scoren.

Zien we je snel?

Bij Café Vrienden van de Hoeck kun je losgaan, maar je kunt bij ons ook zelf je feesten geven. Wij verzorgen de drank en de muziek naar jouw wens. Wil je meer weten over ons cafe in Bodegraven? Bezoek dan onze website of bekijk onze facebookpagina. Op onze facebookpagina houden we je op de hoogte over de feesten die zijn geweest of die nog komen. Je vindt op deze pagina ook foto’s. Zien we je snel?