Borrel Bodegraven

Op zoek naar een leuke plek waar je een borrel in Bodegraven kunt geven? Maak dan kennis met café Vrienden van de Hoeck! Wij zijn een bruine café, gevestigd in het centrum van Bodegraven. Neem voor meer informatie en/of reserveringen contact met ons op!

Altijd gezelligBorrel Bodegraven

Gezellig, servicegericht en kwalitatief. Dat zijn wij, de vrienden van de Hoeck! Vele mensen uit Bodegraven en omgeving weten ons gezellige café te vinden. Stamgasten, maar ook nieuwe mensen mogen wij verwelkomen. Waarom ons café zo goed bezocht wordt? Bij ons is het altijd gezellig! In het weekend én doordeweeks.  Elk weekend, op een vrijdag of zaterdag, draait er bij ons een goede DJ en op eerste vrijdag van de maand moet je bij ons zijn voor dé vrijdagmiddag borrel in Bodegraven . Onder het genot van drankjes en hapjes kun je bij ons genieten van de allerlekkerste beats en nummers. Goed begin van het weekend!

Maak kennis met Vrienden van de Hoeck!

Vrienden van de Hoeck straalt gezelligheid uit. De authentiek Nederlands donkere inrichting, het vrolijke personeel, het grote aanbod aan dranken, de goede muziek… Iedereen voelt zich thuis bij ons, van jong tot oud. Wil jij een borrel in Bodegraven organiseren? Maak dan eens kennis met ons leuke café. Wij verzorgen onder andere de drank. Jij en jouw gasten genieten van de borrel. Even gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje, dat kan bij ons! Wil je meer weten over Vrienden van de Hoeck? Bekijk dan onze website of neem contact met ons op. Kijk vooral ook even op onze facebookpagina. Op deze pagina plaatsen we elke maand een agenda en foto’s van de feesten die er zijn geweest.